Skip to main content
Tasty Wok ligt in de buurt van veel hotspots

Omgeving

Agora Theater

Tasty Wok ligt naast het Agora Theater in Lelystad, een culturele parel die het kloppende hart van de stad versterkt. Gelegen in het levendige Agorahof, biedt dit theater een podium voor een breed scala aan artistieke optredens, variërend van toneelstukken en muzikale acts tot dansvoorstellingen en comedyshows. Met zijn eigentijdse en gastvrije architectuur dient het Agora Theater niet alleen als een plek voor amusement, maar ook als een ontmoetingsplek waar mensen samenkomen om te genieten van hoogwaardige voorstellingen en culturele ervaringen. Het theater straalt een sfeer van creativiteit en inspiratie uit en draagt bij aan de bruisende culturele scene van Lelystad.

Ga naar website

Bataviastad

Geniet van een gezellig diner bij ons na een dagje Batavia Stad, op slechts 5 minuten rijden. Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad is een levendige winkelbestemming met meer dan 250 designermerken tegen gereduceerde prijzen. Het biedt een unieke winkelervaring geïnspireerd door de VOC-sfeer, met charmante straatjes en authentieke architectuur. Een must-visit voor winkelliefhebbers in Lelystad en ver daarbuiten!

Ga naar website

Walibi Holland

Walibi Holland, gevestigd in Biddinghuizen, is dé perfecte plek voor opwinding, sensatie en avontuur in Nederland. Met zijn opwindende attracties, waaronder achtbanen, waterattracties en shows, garandeert Walibi Holland een onvergetelijke ervaring voor gasten van alle leeftijden. Tasty Wok presenteert negen diverse eetgelegenheden onder één dak, variërend van sushi tot biefstuk en van verse wokgerechten tot frietjes; voor ieder wat wils.

Ga naar website