Skip to main content
Groeps- of bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en verjaardagen

Groepen

Groepskorting bij Tasty Wok

Vanaf 15 personen kunnen wij u een groepskorting aanbieden, waaruit u een keuze kunt maken tussen twee opties:

Optie 1

U kunt met de hele groep een extra half uur genieten van ons arrangement

Optie 2

U ontvangt 5% korting op de totale rekening.

Let op: Deze aanbiedingen zijn niet geldig op feestdagen of speciale dagen.

Het is helaas niet mogelijk om meerdere speciale arrangementen te combineren, zoals gratis eten voor de jarige en 5% groepskorting.

Verjaardag vieren bij Tasty Wok?

Als jarige bent u de eregast bij Tasty Wok. Als u een reservering maakt voor 10 of meer volwassenen en het feest binnen een week voor of na uw geboortedatum plaatsvindt, krijgt de jarige gratis* eten en drinken. Dit aanbod geldt voor één jarige gratis per tien personen. Wij verzoeken u vriendelijk om bij gebruik van dit arrangement uw legitimatiebewijs mee te brengen. Zelfs als u bijvoorbeeld uw verjaardag alleen met uw partner viert, besteden wij extra aandacht aan de jarige. Als er een jarige in uw gezelschap is, vermeld dit dan tijdens het maken van uw reservering. Voor kinderen hebben we niet alleen een speelhoek, maar ook altijd een leuk presentje.

*Deze aanbieding is niet combineerbaar met de groepskorting.

Bedrijfsfeesten bij Tasty Wok

De Perfecte Omgeving voor Jouw Bedrijfsfeest Ons ruime restaurant biedt de perfecte ambiance voor diverse zakelijke evenementen. Laat ons de organisatie op ons nemen en zorg ervoor dat jouw gasten aan niets ontbreekt. Bij Tasty Wok geniet je van een gastvrije en uitnodigende sfeer. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden. Wil je een factuur op rekening ontvangen? Bij ons kunnen bedrijven en instellingen met een KvK-inschrijving op rekening dineren. Hier zijn de vereisten die we hanteren: Een geldig legitimatiebewijs en bijbehorend visitekaartje van de tekenbevoegde persoon. Een kopie van het uittreksel van de KvK (niet ouder dan 3 maanden). Een getekende kassabon als bewijs van de transactie.

Aanvraag versturen

Vier jouw jubileum

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren? Bij Tasty Wok laten we geen enkele kans voorbijgaan om deze vreugde met jou te delen. Kom samen met vrienden en familie genieten van onze diverse wereldse gerechten van het buffet. Het genot is onbeperkt, inclusief drankjes.

Reserveer nu

Familiefeesten vier je bij ons

Tasty Wok is het geliefde familierestaurant in Lelystad en de omliggende gebieden. We houden rekening met alle leeftijdsgroepen. Ons veelzijdige restaurant biedt een gezellige omgeving voor gezelschappen van jong tot oud, waar kinderen vrij kunnen spelen in ons uitgebreide kinderparadijs. Onze chefs verwennen niet alleen met verrassende wereldse gerechten, maar bereiden ook de favorieten van de kinderen met zorg. Bij Tasty Wok in Lelystad beleef je de meest memorabele momenten in een warme sfeer.

Trouwen bij Tasty Wok

Jouw meest onvergetelijke dag verdient een speciale locatie. Bij Tasty Wok in Lelystad besteden we graag extra aandacht aan jouw bijzondere dag! Wij bieden de ideale setting voor een gezellige bruiloft, compleet met heerlijke hapjes en drankjes. Als je gaat trouwen in de regio Lelystad, is Tasty Wok een unieke locatie voor zowel het diner als het feest. We luisteren graag naar jouw wensen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zien ernaar uit om jullie dag tot in de details te verzorgen.

Contact opnemen